Canımmmm Ailemmmm

Canımmmm Ailemmmm
Hayatımın Aşkı..

19 Haziran 2013 Çarşamba

Boyacı Demir

Uzun zamandır boya kalemleriyle ve boya kitaplarıyla aran çok iyi, önceleri sayfayı komple boyayan sen, artık şekli boyamaya başladın. O küçücük parmaklarınla remen şekli denk getirebiliyosun aferin ufaklık aferin..

Güne Başlamak...

Benim için günler artık bir başka başlıyor ufaklık, hemde hiç olmadığı kadar mutlu.. Sen sabah bizim yatağa gelir gelmez "günaydınnn" diyosun ve anne kalkana kadar onu öpücük yağmuruna tutuyosun. Ben hiç bu kadar güzel kalkmamıştım, hayatımdaki en güzel şeysin sen hemde en özeli...

Oğlum Konuşmaya Başladı benim...

Önce tek kelime söylemeler, sonra iki kelimeyi yan yana getirmeler, ve en sonunda oğlum benim cümle kurmaya başladı. karnımdayken hayalini kurduğum herşey tek tek oluyor ya çok şaşırıyorum bende. Nasıl konuşacak, derdini nasıl anlatacak derken, biz bakıyorum oğlum benim söylediğim herşeyi anladığı gibi bi de bana cevap vermeye başlamış. Nasıl muyluyum, nasıl seviniyorum anlatamam. Aslında konuşman çok ama çok normal bişey biliyorum ama senin o küçük ağzınla derdini anlatman duygularını söylemen ne bileyim işte beni acayip yapıyor ufaklık...

14 Haziran 2013 Cuma

TAŞINIYORUZ...

Ufaklık, temmuzun ilk haftasında yeni evimizde olacağız... çok heyecanlıyım, kendimi kısa bir süreliğine ev işlerine adıyorum temmuzda görüşmek üzere....

ANTALYA...

Geçen hafta Antalya'ya gittik, kuzenlerin yanına, nasıl keyif aldın, nasıl mutlu oldun anlatamam ufaklık, kuzenlerin seni, sen onları çok özlemişsin, anne-oğul beraber gittiğimiz içn bende çok keyifliydim, babamızı çok özledik ama dedimya harika bir tatildi..

Her akşam 9da da çapulcu korosu yaptınız orada, işte sizi öyle görmek tatilin en güzel görüntüsüydü bence...






















 

PAZAR SABAHI SENFONİSİ...

Her pazar babanla beraber bakkala gidişinizi seyretmeyi çok seviyorum, işte biz bir aileyiz, biz güzel bir aileyiz ( allah nazarlardan korusun) diyorum içimden...

CANIM GERÇEKTEN YANDI UFAKLIK..

Gece ağlayarak kalktın ufaklık, önce rüya görüyosun sandık, yanımıza aldık, daha kafanı yastığa koymadan kusmaya başladın, üstünü başını, çarşafları falan heryere kustun, seni temizledik yatırdık. herhalde midesini üşüttük dedik, taki o gece aynı şeyi 4 kere yaşanayana kadar. Sabaha kadar kustun yani, sabah oldu, sadece ekmek verdim, bi hata edip meyve suyuda verdim, 9 da kalktın ve saat 11.00e kadar bi 4 kere daha hortumdan boşalırcasına kustun. Baban o sabah şehir dışına yola gitmişti, seni kaptığım gibi GÜVENE götürdüm, çok susuz kalmış hemen hastaneye yatırmamız lazım dediler, kan alacaklardı 2 elinden de damar yolu açtılar, çok ağladın, çok perişan oldun, ANNE acıyo diye ağladın. O an anladım ki benim canım hiç yanmamış ufaklık, ama sen anne diye ağladın ya işte CANIM ÇOK YANDI hemde çok. Allah hayatta hiçkimseyi evladıyla sınamasın...

Daha ilk serum takıldığında bile o kolunu hiç oynatmadın, o kadar akıllı bir çocuksun ki (maşallah) 2 gün o kol oöyle durdu. Bu arada ateşinde çıktı ama hastanede olduğumuz için hep takipteydin. Çok önemli bişey çıkmadı, Çocuklar arasında salgın var dediler zaten 3 gün içinde de geçti, ama senin hastanede yatıyor olman bile beni mahvetti. Allah'ım hastanedeki tüm hasta çocuklara ve ailelerine sabır versin, sıhhat versin diye hep dua ettim ve etmeye de devam ediyorum. Allah tüm çocukları sağlığına kavuştursun inşallah..

senin ne kadar güçlü bir çocuk olduğunu, ilerde de görmen için, fotoğrafını koyuyorum buraya, bak ve daha bebekken bile ne kadar sabırlı, akıllı ve GÜÇLÜ olduğunu gör ufaklık..

ANNELER GÜNÜ..

30 yaşındayım ufaklık, bu yaşıma kadar benim için en özel gün DOĞUM GÜNÜMDÜ, ama sen hayatımıza dahil olduktan sonra en önemli gün ilk önce SENİN DOĞUM GÜNÜN, sonrada ANNELER GÜNÜ oldu benim için..

Senin annen olduğum için çok mutlu ve gururluyum birtanem, iyiki ama iyiki sana sahip oldum bebeğim. Sayende anne oldum ben. Ve anne olduktan sonra, annemin kıymetini daha da anladım..

HEPİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN..

TIPKISININ AYNISI..

Hamileyken ilk senin cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendiğimde, ilerde ikinizi aynı giydireceğim demiştim babana.. Bak o günler ne kadar da çabuk geldi, bayılıyorum sizin böyle takım giyinmenize, eee bir çok kıyafetinizide aynı aldım zaten:))

ŞAŞKIN ÖRDEK..


MANGAL..

Şu bir gerçektir ki mangal yapmayı en iyi ERKEKLER bilir. Benim küçüğümde başlamış babasıyla mangal yapmaya ya :))

DONDURMA...

Birinin sana acilen dondurma yemeyi öğretmesi lazım ufaklık, acayip sevdiğin dondurmayı yemeye önce poposundan başlıyosun çünkü:))

İSTANBUL..

Nisan sonunda Nur ablanın doğumgünü için 3 günlüğüne istanbula gittik, tabi başarda olduğu için senin için harika bir tatil oldu. doğum günü kutlaması bir teknede ve boğazın altında seyir halindeyken kutlandı. Önce çok şüphe ettim, 4 saat boyunca teknenin üstünde ne yapacaksın diye ama sonra çok eğleneceğini düşünerek senide götürdük. Çok çok keyif aldın bebeğim, anneyi babayıda hiç üzmedin. İstanbulda baya bi gezdik sende çok keyif aldın, zaten biz ailece tatil yapmayı çok seviyoruz. sen hayatımıza girdiğinden beride tatillerimiz daha da bi güzelleşti...













Küvet canavarı..

Bu aralar evde oynamayı en sevdiğin oyun, küvette balık yüzdürüp, oyuncaklarını yıkamak, üstünü başını su yapmak, ama yüzündeki o mutluluk ifadesi varya işte o mükemmel ufaklık...



Dağıtırsan, Toplatırlar...

2 yaşından sonra sana acayip bir haller oldu ufaklık, maşallah önüne geleni dağıtmaya, boyamaya ve çizmeye başladın. Neymiş kağıtları bükersen el becerin gelişirmiş, hayır senin becerin gelişecek diye ben günde 120 defa ortalığı mı toplıycam???

Neyseki dağıtırsan toplarsın kuralı hanemizde kabul görmüştür ve herkes dağıttığını toplamakla mecburi kılınmıştır, hayırlı uğurlu olsun...

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

Milli bayramlar hanemizce çok çok çok önemlidir bebeğim. Atatürkçü bir aile olmaktanda son derece gurur ve mutluluk duyarız. Bu yüzdendir ki anne- babadan sonra öğrendiğin şey ATATÜRK'tü. Ki şu aralar ülkemizde bizlere ÇAPULCU diyorlar. Sende bugün çapulcu bir ailenin çocuğusun..

23 Nisanı babannenin okulundaki törenle kutladık. Çok ama çok mutlu oldun, senin bayramın olduğunun o kadar farkındaydın ki o çoşku gözlerinden fışkırıyordu sanki.

Sen çapulcu bir ailenin, ÇAPULCU çocuğusun bitanem. Atatürk'ün ülkeyi emanet ettiği gençlerden biri olacaksın hep, sen ATATÜRK çocuğu olacaksın. ve inanıyorum ki bayramlardan şimdi aldığın çoşkuyu hiçbir zaman kaybetmeyeceksin..
 
 

Gözetliyorum..

AVM lerin içideki çocuk alanlarına çok küçükkenden beri götürüyorum zaten seni ufaklık. Ama hep beraber girer beraber oynardık içerde. Hem çok küçük olduğun için hemde benim hiçbiryere güvenemediğimden kaynaklı olarak hep beraber oynadık. Artık 2 yaşını bitirdiğin için seni yanlız başına sokmaya başladım ve tam 1 saat kendin içerde gerek ablalarla, gerekse başka çocuklarla oynmaya başladın. Ve hiç anne demeden.

Ben seni oraya bıraktıtan sonra tabikide hiçbir yere kımıldamadan gizli gizli oturup seni gözetliyorum. Ama ortama ayak uydurmandan da çok memnunum doğrusu:))

Napıyım annelik tuhaf bişey işte gözetlemeden de olmuyor...