Canımmmm Ailemmmm

Canımmmm Ailemmmm
Hayatımın Aşkı..

30 Kasım 2014 Pazar

2014 KASIM ANTALYA (SENTİDO-TİTANİC)

Evett bu senenin bu zamana kadar yaptığımız en son seyahatine geldik nihayet. Kasım ayında babanla dayın kongremiz var Antalya'da diyince hemencecik Sibel'le bavulları toplayıp bizde düştük yollara:)) Senin en çok keyif aldığın yere SENTİDO ZEYNEP'e gittik önce. 2 gün orada kaldık baban bizimle kalmadı ama biz üçümüz keyif yaptık resmen, odamız bir harikaydı, hatta senin ayrı odan vardı, hatta odamızın havuzu bile vardı. Ailecek gidilebilecek süper bir oteldir, biz 4 senedir gidiyoruz herkese tavsiye edilir. Odada çift tv olduğu için de ayrıca rahattık, sen evde gibiydin ve beni hiç ama hiç bunaltmadın. Anne oğul deli gibi aktivite de yaptık, sen yatınca annen keyfine de yaptı. 2 günden sonra Titanic'e gittik babanın yanında orada kalmaya başladık. Güya Antalya'nın en iyi oteli ama o kadar büyük o kadar büyük ki çocukla yazın gitmeyi asla düşünmem. Bu arada çocuklar için inanılmaz oyun alanları var ama AVM gibi resmen insan tatil yapamaz orada.. Ama genede güzeldi, keyifliydi. tatilimizin en güzel kısmı ki bu konuya detaylı bir yazım var onu daha sonra yazıcam. Senin dinozor hastalığın mı diyim, koleksiyonun mu diyim, merakın mı diyim ne diyim bilemedim açıkçası. İşte Antalya'da Kemer'le Göynük arasında bir DİNOPARK var oraya gitmek oldu. Ağzımız açık kaldı, muazzam bir yer sanki senin hayal dünyanda canlandırdığım herşey bir anda gerçeğe dönüşmüş oldu. Daha kapısından girerken bana "ANNE İNANAMIYORUM" deidn heyecanla.

Orayı da gezdikten sonra bir tatilimize de böylece bitirmiş olduk ufaklık, artık güncel konularımıza giriş yapma zamanı da geldi:))











ANNE-BABA TATİLİ (2014 EKİM KIBRIS)

Evet ufaklık, babanla bizim için beklenen an gelmiş, tam 4 sene sonra ilk defa tatile çıkmaya karar vermiştik. Ama seni daha önce bir gün bile başka bir yerde bırakmadığımız için  çok tedirgin oldum. Gitmekle gitmemek arasında defalarca bocaladım ama nihayet gitmeye karar verdim.

Öncelikle sana baştan anlatayım bebeğim, babanla ben ne zamandır 1 yada 2 günlüğüne baş başa bir yerlere kaçmak istiyorduk, ama daha önce seni hiç bırakmadığımız için açıkçası cesaret de edemiyorduk. Evet seni anannne, dede ve babanne üçlüsüne bırakacaktık ama olsun gene içimiz rahat etmedi. Ee bu arada geldi çattı bizim evlilik yıl dönümü, ne yapalım ne edelim derken gene bi önceki tayfa ama bu sefer çocuksuz KIBRIS'a gidelim dedik.

ilk işim okulundaki öğretmeninden yardım almak oldu, öğretmenine seni bu zamana kadar hiç bırakmadığımızı, alışkın olmadığını, söyledim. Hatta sizle konuşmadan uçak biletlerini bile almadık, ne diyorsunuz dedim. O müthiş harikalığıyla   öğretmenim benim bile içimi rahatlattı, kuş gibi hafifletti. Dedi ki "Pelin hanım bir çocuğun sürekli bırakılması nasıl psikolojisini kötü yönde etkiliyorsa, hiç bırakılmaması da aynı oranda etkileyecektir. Lütfen gitmeden 4 gün önce ona durumu anlattın ve bir takvim çizelgesi hazırlayın, ben de burada öğle uykularında, okuma sıralarında bu konuyu açarım hiç sıkıntı olmaz lütfen keyfini çıkarın" dedi. Tabi ki çok mutlu oldum. Tam 1 hafta vardı gitmemize ve ben sana her gün yatarken aynı cümleleri kurarak, hatta baban da, sana 3 gün olmayacağımızı söyledik. Gelirken sana harika hediyeler getireceğimizi de söyledik. Bizi ne zaman istesen görüntülü arayacağını da belirttik. Ayrıca 3 günlük senin programını da sana anlattık. Ayrıca ve en önemlisi sana 3 günlük takvim hazırladık. İlk güne ay dede çizdik yatarken bunu boya dedik, ,kinci güne en sevdiğin dinozoru çizdik bunu boya dedik. üçüncü güne de gülen surat çizdik, bunu boya hatta uyumayabilirsin, biz gelicez beraber yatarız hatta sen yarında okula gitmeyeceksin dedik. Kendi evinde kalacağını anlattık, çünkü bi de başka bir yerde kalsan biliyorum çok problem olurdu.Ve sen bizi güle oynaya gönderdin aşkım.

Babanla muhteşem bir tatil geçirdik, ee itiraf edeyim bari çocuksuz tatili de ikimizde özlemişiz. Evet çok özlemişiz ama senin lafının geçmediği bir an bile geçirmedik. Bu arada sana oradan hediye bulamayacağımız için gitmeden 1 hafta boyunca her gün hediyelerini alıp eve saklamıştık, çünkü orada senin istediğin hiç bir şey yoktu:)) Bunun rahatlığı ile de kendimize alışveriş yaptık.

Fakat şunu itiraf etmeliyim ki tatilimizin müthiş geçmesine rağmen, ne zaman seninle telefonda konuşsak kapattıktan sonra çok ağladım, resmen burnumda tüttün. Evet böyle bir kavram varmış, resmen yaşadım.

Üç günün sonunda eve geldiğimiz de, hepimiz birden çıldırdık. Birbirimizi çok özlemişiz ama hepimiz de harika vakit geçirmişiz onu anladım. Sen biz yokken dedenler tarafından şımartılmanın doruk noktasına ulaşmışsın. Hediyeleri görünce zaten kendini kaybettin. Takvimimiz acayip işe yaradı, dediğimiz gibi yapmış bir de bize göstermek için tahtaya asmışsın:))

Ama şunu bil ki ufaklık, devamı en kısa sürede yine olacak çünkü annenle babanın da bazen yalnız kalmaya çok ihtiyacı var:)) Bu arada bak bakalım biz nasıl eğlenmişiz:))














2014 EYLÜL KURBAN BAYRAMI KIBRIS

Bu sene kurban bayramında dayılarla ve Bora Ağabeylerle  Kıbrıs'ta ev kiraladık ufaklık. Lapta diye harika bir yerinde, denize sıfır, havuzlu falan on numara beş yıldızlı bir ev. Başar'da olduğu için senin keyfine diyecek yoktu tabi.  Hatta giderken biraz hasta gibiydin ama maşallah eve girer girmez düzeldin:)) Baban bana sen tatil yap, geceleri de casinolarda takıl bizimkilerle, benim en büyük tatilim oğlumla baş başa olmak deyince de benim keyfim bu sefer on numara oldu.

Yanlış anlama ufaklık,baban haftanın 3 günü orada iş nedeni ile, zaten her yerini adı gibi bildiği için benim gezmemi istedi, açıkçası bu da benim acayip işime geldi. Kıbrıs'ın her yerine ama her yerine gittik diyebilirim. Hava da müthişti şansımıza her gün denize girdik, sana gene bir yaz tatili gibi oldu.

Oyuncaklarını götürdüğümüz için, evde olduğun zamanlarda da hiç sıkılmadın. Bizimle hemen her yerini sen de gezdin. Her zaman ki gibi harikaydın bebeğim. Daha nice tatillerimiz olsun inşallah:))















Anne İşi

Şimdi sen bu siteyi okurken diyeceksin ki annem ne alaka bu yazıyı paylaşmış?? Alakası şu ki ufaklık, bir arkadaşım sayesinde tanıştığım bu siteye yazı yazıyorum. Yazı yazdıkça da para kazanıyorum. Şu an için çalışmayı düşünmeyen annen, boş oturamadığı için de kendine acayip zevkli, tam da istediği şeyi yaptığını düşündüğü böyle bir siteyi keşfetti. hadi bakalım hayırlısı:))
Biz kaldığımız yerden yazılara devam edelim ama önce şu tatilleri bir bitirelim:))

24 Kasım 2014 Pazartesi

içerikbulutu.com nedir?

Kaliteli ve özgün içerik oluşturmak detaylı bir araştırma ile mümkün. Fakat günümüzde içeriklerin kısa ve kısıtlı bir sürede hazırlandığı durumlar da yok değil. icerikbulutu.com tam da burada devreye giriyor. Yayımlanmasını istediğiniz konular, ulaşmak istediğiniz hedef kitlelere, hızlı ve uzman yazar kadrosu ile iletiliyor. Böylelikle size kalan zamanı daha kaliteli geçirme fırsatı sunuyor.

icerikbulutu.com’da Sistem Nasıl Çalışıyor?
Özenle seçilmiş icerikbulutu.com yazarları özellik ve ilgi alanlarına göre ayrılıyor. Sizden gelen talepler doğrultusunda konular sekmeler halinde yazarlara sunuluyor. İçeriğini tamamlayan yazarlar ön onay için uzman editörlere başvuruyor. Editörler kendilerine gelen her içerik yazısını aynı titizlikle okuyup değerlendiriyor, bu şekilde çalıntı yazıların önüne de geçmiş olup sizlere istediğiniz konularda özgün içerik hazırlanmasını katkı sağlıyorlar. Editör onayını almış tüm içerikler yayıncı kuruluşa gönderiliyor gelen en son onayla birlikte yayına evet diyoruz.

içerikbulutu.com Yazarları Bu Kadar İçeriğe Nasıl Yetişiyor ve Yazıyorlar?
Konusunda uzman icerikbulutu.com yazarları ilgi alanlarına göre yazabileceği konuları seçiyor. Bu sayede yazdıkları her içerik bir uzman edasıyla yazılıyor. Tüm içerikleri üretilirken bir araştırma sürecinden geçiriyor en doğru bilgiyi hedef okuyucu kitlesi ile buluşturuyor.
icerikbulutu.com her türlü ihtiyaca yönelik içerik yazım hizmetleri vermektedir, ve SEO içeriği yazımı konusunda uzmanlaşmıştır. Türkiye'nin ilk ve tek içerik platformudur. Şuan için çok kısa olan yayın hayatında 1 milyondan fazla kelime yazarak büyük bir başarı göstermiştir.
icerikbulutu.com'u daha yakından tanımak ve hakkında bilgi edinmek isterseniz aşağıdaki tanıtım filmini keyifle izleyeceksiniz.

Artık daha yakından tanıdığınız icerikbulutu.com sizlerle tanışmak için sabırsızlanıyor. Unutmadan söylemek gerekir ki kısa sürede yakaladığı başarısı ile basınında dikkatini çekmiş haber değeri kazanmıştır.
Unutmamak gerekir ki yazılan her yazı özgün ve kaliteli olmalıdır. icerikbulutu.com piyasada yaşanan bu sorunu akıllıca çözmüş Türkiye'de yeni bir platform oluşturmuştur.
İçerik Yazarken Nelere Dikkat Edilmeli ?
İçerik yazarken 2 şekilde düşünebiliriz. Bir konu hakkında bizim fikir, düşünce, yorum ve deneyimlerinizden oluşan içerikler ve yazılan diğer içeriklerden oluşan derlemeler. Kopya-yapıştır türü içerikler asla tercihiniz olmamalı bu hem sizin yazarlığınızı öldürür hem de arama motorlarında sizi geri plana iter. İçerik yazarken en önemli dikkat edilmesi gereken konulardan diğeri de yazım kurallarına uymak ve noktalama işaretlerine dikkat etmektir. Yazıyı çok fazla uzatmak okuyucuyu sıkar, seo uyumlu içerik yazmak için anahtar kelime konusunda mutlaka bilgi sahibi olunmalıdır.
Giriş, gelişme ve sonuç bölümlerinin uygun şekilde yazılması da iyi bir içerik yazabilmenin en altın kurallarından biridir. Doğru ve güncel bilgiler kullanmak; özellikle sağlık gibi konularda insanların yanlış yönlendirilmemesi için son derecede önemlidir. Bu sebeple yazacağınız her içerik konusunda öncede bilgi sahibi olmak sizi bir adım öne taşıyacaktır.
icerikbulutu.com'da görüşmek üzere.

19 Kasım 2014 Çarşamba

ANNE-ÇOCUK TATİLİ ( ERDEK 2014 AĞUSTOS)

Valla burası GEZİ BLOGU gibi olmaya başladı ama ilerde her şeyi eksiksiz gör istiyorum ufaklık, şimdi anlamışsındır neden bu kadar ara verdiğimi. Daha yazılacak çok tatil ve bir o kadar da bu süre zarfında seninle ilgili yazmam gereken yazılar birikti, sırayla hepsini tamamlayacağım:)) Ama şimdi kaldığımız yerden yazmaya devam edelim..

Bu sene anneler karar verdik yazın bitimine doğru dedik, şöyle güzel birde anne-çocuk tatili yapalımm... Tabi böyle söylenildiği kadar güzel, mutluluk dolu geçmesi mümkün değil nihayetinde 4 çocukla aynı evde:))

Arzu abla Yağız'la beraber İstanbul'dan geldi, Elveda abla Ceren'le birlikte Zonguldak'tan, Sibel ile bende Başar ve senle buradan gittik.  Bir kere çocukların yaşları kaç olursa olsun ÇOCUK ÇOCUKTUR NOKTA..

Aslında gayet keyifli geçti, anneler güzel koordine kurmuşlardı, iş bölümü muazzam işliyordu ama gel gör ki aynı anda 4 çocuğu mutlu etmek pekte mümkün olmadı. En rahat ettiğimiz saatler denizde geçirdiğimiz saatlerdi, çünkü orada kendi aralarında konuşmuşlarmış gibi müthiş bir uyum içerisinde oyun oynadılar, ama eve gelince kıyametler kopmaya başlıyordu:))

Gene de her şeye rağmen bunu her sene yapmaya karar verdik, çünkü biz CESARETLİ ANNELER TOPLULUĞUYUZ:))