Canımmmm Ailemmmm

Canımmmm Ailemmmm
Hayatımın Aşkı..

13 Kasım 2013 Çarşamba

2013 KIBRIS KURBAN BAYRAMI TATİLİ

Bu sene kurban bayramı tatilinde 5 günlüğüne kıbrısa gittik bebeğim. Tatilleri çok seven sen her zamanki gibi çıldırdın gene. Nazan, Erkin ve Tuna ile beraber gittik. Tuna ile sen birbirinize çok uyum sağladığınız, Tuna tam olarakta sana abilik yaptığı için tatilimizi en ufak bir sıkıntı bile yaşamadan geçirdik.

Sabahın 5inde ben havuza giricem diye tutturmalarının dışında tabi. Hava çok güzeldi ama havuz buz gibiydi, ama ne yaparsak yapalım sana hiç bir şekilde engel olamadık ve sen çivi gibi havuza girdin, Allah'tan hastalık falanda yaşamadan geri geldik.

hele ki benim için harika bir tatil oldu, tam anlamıyla süper dinlendim baban sayesinde. Bu arada Tuna ve sen otelin yaramaz çocukları olarak ilan edildiniz. Kidsparka bırakmıştık ikinizi de ve oradaki ablalarda sizden acayip yaramazlar diye bahsedince Nazan ve ben kısa süreli şok yaşadık bahsedilenler bizimkiler mi diye:))

Tam anlamıyla çılgın ikili oldunuz, neredeyse yatarken bile ayrılmak istemediniz:)) harika bir tatildi senin anlayacağın ufaklık... Ailenin her ferdi kendi adına çok mutlu olduk diyebilirim:)







Hiç yorum yok: