Canımmmm Ailemmmm

Canımmmm Ailemmmm
Hayatımın Aşkı..

2 Haziran 2012 Cumartesi

Lozan'da Piknik

  Dün uzun zamandan beri hava ilk defa güzel olunca Başak'la hemen konuşup Lozan'da piknik yapmaya karar verdik. Başak kısır, kek ve çay getirdi. Ben örtülerimizi götürdüm. şöyle keyifli bir piknik yapmak için herşeyimiz hazırdı. Masamızı güzelce kurduk. Yiyeceklerimizi yedik, bu arada nasıl kalabalıktı anlatamam sanki haftasonu...
 Sizde yiyeceklerinizi yediniz ve başladık hep beraber oynamaya. Biz oynarken masamıza davetsiz bir misafir gelmiş, senin araba yastığını alımış bi güzel öpüp koklyor ayrıcada bizim masada keyif yapıyordu. Bu misafirimizde baktıkki 2 yaşında var yok. Bide bizden daha kalabalık, daha çeşitli yemeklerle dolu masalar olmasına rağmen küçük bebeler resmen bizim masada toplandılar. Bi baktımki küçük misafirimiz HASTA. Ağzı burnu akıyor, senin yastık sümüklerle dolmuş, rüzgarın arabasının heryerine dokunmuş falan filan... Tabi Başak'le benim çok sinirimiz bozuldu, çocuğunun anası çocuğundan bi haber. Neyse keyfmizi bozmak istemedik ve hemen masamızı toplayıp, arka tarafta kimselerin olmadığı yere geçtik. Allah'ım müthiş oynadınız Rüzgar'la. Birbirinizi gerçektende çok seviyorsunuz. Hatta onlar arabayla geldiğinde, Rüzgar ilk seni gördü de hemen arabadan el sallamaya başladı sana. Şaşırdık bizde:))
  O kadar alıştınızki birbirinize beraber oynamayı keşfettiniz artık dün ilk defa. Bizde çok mutlu olduk. Ebelemecilik oynadınız. Aslında senin uykun saatindi, seni uyutmak istedim. Ama sen Rüzgar'ı gösterip gösterip durdun. Sanki arkadaşım varken uyumam diye. Neyse sen kazandın zaten, bol bol oynadınız.
 

Hiç yorum yok: