Canımmmm Ailemmmm

Canımmmm Ailemmmm
Hayatımın Aşkı..

28 Ağustos 2013 Çarşamba

YAZ TATİLİ 2013

Yazın 2. tatilinde de gene Antalya'ya geçen sene gittiğimiz otele gittik. Bu sefer EREN-DEREN-DUYGU ile beraber. Arabayla yola çıktık, önce biraz tereddüt ettik, rahat olur mu falan diye ama sabahın kör saatinde çıktık ve acayip keyifli bir yolculukla tam 10 saatte otele geldik. Sen daha odaya girer girmez çıldırdın, tatil ne demek çok iyi bildiğin için, çok ama çok sevindin. Kendini hemen havuza attın ve tatil sonuna kadar da hiç çıkmadın:))

Derenle müthiş anlaştın, senden küçük olduğunu bildiğin için sadece öptün, hiç ama hiç zarar vermedin, kıskanmadın, hep sevdin hep sarıldın, o da aynı şekilde sana karşılık verdi. Hatta dayanamayıp DEREN SENİ SEVORUMMM bile dedin:))

Babanla doyasıya vakit geçirdin, annende bol bol dinlenmeli harika bi tatil yaptı:) Siz yattıktan sonrada anneler babalar tüm gece keyiftelerdi:))

Beni en çok zorlayan senin yemek olayın oldu ama konuşmaya başladınya SADECE PATATES, SADECE PİLAV, SADECE PİDE, SADECE HAMBURGER diyip durdun, yedin de yedin, tam tatil yaptın anlaşılan:))





















Hiç yorum yok: