Canımmmm Ailemmmm

Canımmmm Ailemmmm
Hayatımın Aşkı..

20 Ocak 2012 Cuma

Efe Doğum Günü































Doğum kursunda, taaa annenin karnındayken tanıştığın, Başak'ın tabiriyle RAHİMDAŞ olduğunuz arkadaşın Efe'nın doğum günüydü 12. Ocak. Rüzgar'dan sonra katılacağımız 2. doğumgünüydü. Böyle günlerde kendimle, daha çok babanla çok gurur duyuyorum seni beklerken SANA BÖYLE HAZIRLANDIĞIMIZ İÇİN, böyle bi kursa katıldığımız için.



Başak teyzen Efe için evde harika bi doğum günü partisi düzenlemişti. Ateş, Efe, Sen ve Rüzgar beraber ne yapacaksınız çok merak ediyorduk açıkçası, fakat partiye Rüzgar'ı biraz hasta olduğu için annesi getirmemişti:((



Başak'ın üst komşusununda sizinle aynı bi kızı vardı. MERYEM bebek, aranızdaki tek kızdı ( hemde bi ingiliz güzeli). Evde tam 4 bebektiniz yani. Bide Başak teyzenin çok yakın 5 tane akrabasıda vardı bizden artı olarak.



Baştan anlatayım sana ufaklık, ilk eve girdiğimizde bizi çok sıcak karşıladılar. Başak DEMİR geldi diye seslendi çünkü bu sizlerin partisiydi ve asıl konuk sizlerdiniz. Evin heryerini süslemişler, yerlere balonlar atmışlar, ve harika bi masa hazırlamışlardı. Sen daha içeri girer girmez balonlara attın kendini. Efe çok hoş karşıladı seni fakat dededen, ananne ve babannesinden birazcık kıskandı :)) Senin acayip hoşuna gitti ev, sanki bizim evimizmiş gibi rahat davrandın, balonlarla oynadın, oyuncaklarla oynadın, koltuklarda sıraladın, alkışşş yaptın, müzik çıksa, biri azcık mırıldansa hemen oynamaya başladın. Yani kısacası acayip keyif aldın. Zaten kalabalığı çok severdin, o gün mest oldun.



Bizim hemen arkamızdan, Ateş geldi. O da yürümeye başlamış, annesinin elinden tuttu evi 1245 kere gezdiler beraber:)) Ama acayip güzel yürüyor Ateş, yürümek onu daha da özgürleştirmiş adeta. Oynamakla vakit kaybetmek yerine, annesiyle sanki dünya turuna çıkmış gibi tüm evi keşfetmek istedi:))



İlerleyen zamanlarda Efenin büyük arabaları çıktı piyasaya. Sen daha yeni yeni ilgi gösteriyosun böyle arabalara o yüzden ilk etapta hemen gitmedin. Sen başka alemlerdeydin ( Meryem gibi). Efe ve Ateş arabaları görünce delirdiler, hemen üstüne çıkıp oynamaya başladılar, 2 dakikada birde arabalarını değiştirdiler.


Bu arada sen Meryem'in ayaklarının dibine gitmiş inanılmaz kurlar yapıyodun, suratına yanaştın, güldürmeye çalıştın, o da sana karşılık verdi hani:)))



Bi ara Ateş'le ikiniz, elinizde iki araba oynamaya başladınız hemde uyum içinde ( şaşırdık valla Canan'la) hatta Ateş senin elinden arabanı aldı ama sen hiç umursadın başka oyuncak buldun onunla oynamaya devam ettin.


Tüm gün poz verdin diyebilirim, bu fotoğraflar daha bi kısmı, gerisi ARŞİV'DE.


Efe'nin babası geldi sonra ESER amcan. Sen onunla bi oynadın ufaklık, çok eğlendin,Eser sana kahkahalar attırdı hatta sen kahkaha attıkçada " sabaha kadar oynarım ben bununla" dedi.


Yanlız bi ara Efe senin saçlara yapıştı hemde kaşla göz arasında sen ağlar gibi yaptın ama AFERİN OĞLUMA dedim. Alkışş yapıcam diye ağlamayı unuttun:))



Hep beraber Efe'nin pastasını kestik, çok güzel resimler çektirdik. Harika bi gündü, çok yorucuydu pestilim çıkmıştı ama çok eğlendik.


Bundan sonra daha sık görüşmeye karar verdik, çünkü sizlerin bi arada büyümesini çok istiyoruz.Yazın anne-bebek günü yapıyoduk ama tatillerin bölmesi sonra kışın gelmesi bu günleri biraz geriye attı ama havalar düzelir düzelmez hemen başlıyoruz gene.


Seni arkadaşarınla görmekten çok keyif alıyorum bebeğim, Sen de hepsini çok seviyosun bu hemen anlaşılıyor zaten. Efe'ye iyi yaşlar diliyor, her sene beraber kutlamayı ümit ediyoruz.

Hiç yorum yok: