Canımmmm Ailemmmm

Canımmmm Ailemmmm
Hayatımın Aşkı..

18 Ocak 2012 Çarşamba

Kandırıkçı seni :))

Şimdi bu aralar televizyonun altındaki makinalara taktın. Playstation, DVD ve Digitürk. Gidip gidip kapatıyosun Digitürk'ü. Dün gene yaklaşık 10 kere açıp açıp kapattın ve en sonundada makina "tızzzzzzzzzzz" diye bi ses çıkardı. Nasıl korktun ufaklık, arkana bile bakmadan büyük bir korkuyla ve ağlayarak kaçtın. Anannede bizdeydi, hemen aldım seni zor sakinleştirdim. Kendine geldikten sonra yine üniteye gittin ama makinalara dokunmaya bi türlü cesaret edemedin. Gidiyosun, geliyosun yok bir türlü dokunamıyosun. Başladın tepesindeki tm kitapları tek tek dağıtmaya, bi ara makinaların önüne oturdun ama yok gene dokunamadın.
En sonunda tüm cesaretini toplayıp, elini uzattın ama gene çektin. Baktın olmuyor. Bu seferde makinalara GÜLMEYE başladın. ( bizde bakıyoruz ananneyle napıyosun diye) Baya bi güldün, kapatma düğmesi dışında makinanın her yerine dokundun açıkçası OKŞADIN. Baktın makinayı KANDIRDIN hemen bastın kapatma düğmesine. Kandırıkçı seni:))
Ufaklık, aklınca makinaya harika bi oyun oynadın, güldün sevdin ama kendi dediğini yaptın. Helal olsun sana. Ananneyle benim ağzımız açık kaldı valla...

Hiç yorum yok: