Canımmmm Ailemmmm

Canımmmm Ailemmmm
Hayatımın Aşkı..

16 Ocak 2013 Çarşamba

Büyümek...

Uzun zaman olmuş aşkım yazmayalı, seni takip etmekten, gezmekten fırsat bulamadım bir türlü neyse arayı kapatalım biraz. 2 yaşına 2 ay kaldı bebeğim. Ve sen gözlerimin önünde her geçen gün büyüyosun, hergün kendine bişeyler ekliyosun.

Bu aralar favori şarkımız: gangnam style. Nasıl dinliyosun anlatamam bebeğim, artık dansınıda öğrenmişsin kollarını ve ayaklarını yapmaya çalışıyosun. Ha bide sana göre şarkının adı AGANİ.

En sevdiğin oyuncakların, küçük arabaların ve Safari setin. Resmen hayal gücün gelişiyo görüyorum, kendi kendine çok güzel oynuyosun.

İkea'dan sana açık raflı bir oyuncak dolabı almıştım geçen ay. Yanlız dolap resmen bizim dönüm noktamız oldu, oyuncakların yüzüne bakmayan, onlardan 5 dakika sonra sıkılan Demir gitti, yerine kendi kendine oynayan Demir geldi. Meğersem onlar belli bir düzende ve yerleri ayrı olunca sen ne güzel oynuyomuşsun. Bütün oyuncaklarına ilgin arttı, yatarken oyuncak topluyoruz ya onda bile herşeyi yerli yerine koymak istiyosun, yanlışlıkla biz bile başka oyuncağın yerine başkasını koysak kızıyosun. Düzenli oldu benim oğlum..

 

 

Hiç yorum yok: