Canımmmm Ailemmmm

Canımmmm Ailemmmm
Hayatımın Aşkı..

19 Kasım 2014 Çarşamba

2014 Haziran Antalya ( Adrasan-olmypos)

Neden uzun zamandır yazamadığımı şimdi daha iyi anlarsın ufaklık, tatillerimiz bu sene o kadar arka arkaya geldi ki benim bile dengem şaştı. Dayımız da sürekli baban gibi iş seyahatlerine gidiyor ufaklık, artık giderken de bizi ve Sibel yengeni de her yere götürmeye başladı. Tabi biz bu işten o kadar memnunuz ki:)) Seninle tatil yapmak benim için hiçbir zaman zor olmadı ufaklık. Daha 6 aylıktın annenle yalnız ilk seyahate çıktığında..

Sen iyi bir tatil arkadaşısın bebeğim, anne-oğul özel bir şeyler yaşamanın keyfini doyasıya çıkarıyorum bende.. Tatil olduğunu o kadar iyi kavrıyorsun ki ufaklık, sana bile acayip bir rahatlık geliyor vallahi:))

Adrasan'ı ve Olympos'u çok beğendik, tam kafa dinlemelik. Oldukça sade bir yer, ayrıca çok ta sakin. Çocukla kesinlikle gidilip, son derecede rahat edilebilecek bir yer. Trafik yok, her mekan insana evin bahçesindeymiş sin havası yaşatıyor.İnsanları sıcakkanlı, konaklama çok ucuz, yemekleri de acayip lezzetli. Yazın daha kalabalık olur diyorlar ama zaten pansiyonların kapasiteleri belli ben genede mükemmel olacağını düşünüyorum. Bizi okuyanlar buradan okuyanlara çok çok tavsiye ederiz mutlaka gidin diye:))

Tatile başladığımız ilk gün, hemen arkadaş bulmak istedin kendine. Kendine özgüveni hep yüksek bir çocuk oldun sen. Biriyle oynamak istiyorsan hemen gidip tanışmak istedin. Çok yalnız kalmadın bu sayede. Tatillerdeki başka bir keyfinde, otellerdeki AÇIK BÜFE. Fırsat buldukça benden gizli oraya kaçıp hemen birşeyler indirmeye başlıyorsun midene:)) Son fotoğraf senin yakalanma anın ufaklık:))




























Hiç yorum yok: