Canımmmm Ailemmmm

Canımmmm Ailemmmm
Hayatımın Aşkı..

19 Kasım 2014 Çarşamba

ANNE-ÇOCUK TATİLİ ( ERDEK 2014 AĞUSTOS)

Valla burası GEZİ BLOGU gibi olmaya başladı ama ilerde her şeyi eksiksiz gör istiyorum ufaklık, şimdi anlamışsındır neden bu kadar ara verdiğimi. Daha yazılacak çok tatil ve bir o kadar da bu süre zarfında seninle ilgili yazmam gereken yazılar birikti, sırayla hepsini tamamlayacağım:)) Ama şimdi kaldığımız yerden yazmaya devam edelim..

Bu sene anneler karar verdik yazın bitimine doğru dedik, şöyle güzel birde anne-çocuk tatili yapalımm... Tabi böyle söylenildiği kadar güzel, mutluluk dolu geçmesi mümkün değil nihayetinde 4 çocukla aynı evde:))

Arzu abla Yağız'la beraber İstanbul'dan geldi, Elveda abla Ceren'le birlikte Zonguldak'tan, Sibel ile bende Başar ve senle buradan gittik.  Bir kere çocukların yaşları kaç olursa olsun ÇOCUK ÇOCUKTUR NOKTA..

Aslında gayet keyifli geçti, anneler güzel koordine kurmuşlardı, iş bölümü muazzam işliyordu ama gel gör ki aynı anda 4 çocuğu mutlu etmek pekte mümkün olmadı. En rahat ettiğimiz saatler denizde geçirdiğimiz saatlerdi, çünkü orada kendi aralarında konuşmuşlarmış gibi müthiş bir uyum içerisinde oyun oynadılar, ama eve gelince kıyametler kopmaya başlıyordu:))

Gene de her şeye rağmen bunu her sene yapmaya karar verdik, çünkü biz CESARETLİ ANNELER TOPLULUĞUYUZ:))
















Hiç yorum yok: