Canımmmm Ailemmmm

Canımmmm Ailemmmm
Hayatımın Aşkı..

24 Kasım 2014 Pazartesi

içerikbulutu.com nedir?

Kaliteli ve özgün içerik oluşturmak detaylı bir araştırma ile mümkün. Fakat günümüzde içeriklerin kısa ve kısıtlı bir sürede hazırlandığı durumlar da yok değil. icerikbulutu.com tam da burada devreye giriyor. Yayımlanmasını istediğiniz konular, ulaşmak istediğiniz hedef kitlelere, hızlı ve uzman yazar kadrosu ile iletiliyor. Böylelikle size kalan zamanı daha kaliteli geçirme fırsatı sunuyor.

icerikbulutu.com’da Sistem Nasıl Çalışıyor?
Özenle seçilmiş icerikbulutu.com yazarları özellik ve ilgi alanlarına göre ayrılıyor. Sizden gelen talepler doğrultusunda konular sekmeler halinde yazarlara sunuluyor. İçeriğini tamamlayan yazarlar ön onay için uzman editörlere başvuruyor. Editörler kendilerine gelen her içerik yazısını aynı titizlikle okuyup değerlendiriyor, bu şekilde çalıntı yazıların önüne de geçmiş olup sizlere istediğiniz konularda özgün içerik hazırlanmasını katkı sağlıyorlar. Editör onayını almış tüm içerikler yayıncı kuruluşa gönderiliyor gelen en son onayla birlikte yayına evet diyoruz.

içerikbulutu.com Yazarları Bu Kadar İçeriğe Nasıl Yetişiyor ve Yazıyorlar?
Konusunda uzman icerikbulutu.com yazarları ilgi alanlarına göre yazabileceği konuları seçiyor. Bu sayede yazdıkları her içerik bir uzman edasıyla yazılıyor. Tüm içerikleri üretilirken bir araştırma sürecinden geçiriyor en doğru bilgiyi hedef okuyucu kitlesi ile buluşturuyor.
icerikbulutu.com her türlü ihtiyaca yönelik içerik yazım hizmetleri vermektedir, ve SEO içeriği yazımı konusunda uzmanlaşmıştır. Türkiye'nin ilk ve tek içerik platformudur. Şuan için çok kısa olan yayın hayatında 1 milyondan fazla kelime yazarak büyük bir başarı göstermiştir.
icerikbulutu.com'u daha yakından tanımak ve hakkında bilgi edinmek isterseniz aşağıdaki tanıtım filmini keyifle izleyeceksiniz.

Artık daha yakından tanıdığınız icerikbulutu.com sizlerle tanışmak için sabırsızlanıyor. Unutmadan söylemek gerekir ki kısa sürede yakaladığı başarısı ile basınında dikkatini çekmiş haber değeri kazanmıştır.
Unutmamak gerekir ki yazılan her yazı özgün ve kaliteli olmalıdır. icerikbulutu.com piyasada yaşanan bu sorunu akıllıca çözmüş Türkiye'de yeni bir platform oluşturmuştur.
İçerik Yazarken Nelere Dikkat Edilmeli ?
İçerik yazarken 2 şekilde düşünebiliriz. Bir konu hakkında bizim fikir, düşünce, yorum ve deneyimlerinizden oluşan içerikler ve yazılan diğer içeriklerden oluşan derlemeler. Kopya-yapıştır türü içerikler asla tercihiniz olmamalı bu hem sizin yazarlığınızı öldürür hem de arama motorlarında sizi geri plana iter. İçerik yazarken en önemli dikkat edilmesi gereken konulardan diğeri de yazım kurallarına uymak ve noktalama işaretlerine dikkat etmektir. Yazıyı çok fazla uzatmak okuyucuyu sıkar, seo uyumlu içerik yazmak için anahtar kelime konusunda mutlaka bilgi sahibi olunmalıdır.
Giriş, gelişme ve sonuç bölümlerinin uygun şekilde yazılması da iyi bir içerik yazabilmenin en altın kurallarından biridir. Doğru ve güncel bilgiler kullanmak; özellikle sağlık gibi konularda insanların yanlış yönlendirilmemesi için son derecede önemlidir. Bu sebeple yazacağınız her içerik konusunda öncede bilgi sahibi olmak sizi bir adım öne taşıyacaktır.
icerikbulutu.com'da görüşmek üzere.

Hiç yorum yok: