Canımmmm Ailemmmm

Canımmmm Ailemmmm
Hayatımın Aşkı..

12 Aralık 2011 Pazartesi

Ateş'in Diş Buğdayı
















Pazar sabahı erkenden kalktık ufaklık, Ateş'in diş buğdayı partisi için. Ananneyide aldık hep beraber gittik bebeğim. Canan teyzen ne güzel yiyecekler hazırlamış, pastası da çok güzeldi ama ben gene sadece 2 lokma alabildim. Ateş seni gülücüklerle karşıladı, sende ona güldün çok. Siz yanyana geldiğinizde, çok ama çok sevimli oluyosunuz zaten. Ateş seninle tüm oyuncaklarını paylaştı, ikiniz birbirinize dokunmaya çalıştınız ( yumuşak yumuşak !!!)

Birbirinizin saçına başına bi güzel dokundunuz:))) ama. İkinizde ci-ci ci-ci yapmaya meğersem ne kadar meraklıymışsınız.


Ateş'e aslında 3-5 yaş oyuncağı olan bir araba aldık bebeğim. Ama Ateş tahmin ettiğim gibi hakkını verdi arabasının, hemen üstüne oturdu ( bu ayda bunu yapabilmesi gerçekten inanılmaz) o sevdi, sen sevdin hatta Kuzey ( 8 yaşında) hepinizden fazla sevdi :)))


Sizi aslında daha sık yanyana getirmek lazım bebeğim, sen bağırarak seviyosun, sevgini öyle belli ediyosun daha doğrusu. Ateş daha sakin gülücüklerle belli ediyor sana sevdiğini. Böyle zıt olunca da ikiniz ee tabi kıyamet kopabiliyo. Birbirinize alışmanız lazım. Bunun içinde artık daha sık bir araya geleceksiniz.


Severek, öperek, ağlayarak, itişerek de olsa güzel bir parti oldu ufaklık. Biz beraber vakit geçirmekten çok keyif aldık.


İnşallah Ateş'in bundan sonraki dişleri mutlu mutlu biran önce çıkar...

Hiç yorum yok: