Canımmmm Ailemmmm

Canımmmm Ailemmmm
Hayatımın Aşkı..

5 Aralık 2011 Pazartesi

Haftasonu..














Bebeğim cuma günü hasta olduğun için, haftasonu tamamen evde olacağımız belliydi, sen zaten bu işe çok ama çok sevindin nasıl olsa heryeri karıştırdığın için. ( Düşün hastalık bile engellemedi seni)



Cumartesi baban eve geldiğinde çok ama çok keyiflendin. Eeee baba günleri senin için çok özel, onunla bieyler yapmak, paylaşmak harika geliyor sana. Sizin geçirdiğiniz bu KALİTELİ ZAMANA hayranım bebeğim. Biz hep beraber olduğumuz için seninle bu kadar güzel zaman geçiremiyormuşuz gibi geliyor bana. Babanın sana aldığı hareketli hayvanlara bayıldın ufaklık, tavukla çok yakın bi ilişkin başladı bile:))



Siz babayla oyun oynarken anne temizlik yaptı hep, ( valla 5 senedir evdeyim sen gelene kadar elime bez aldığımı bilmem EMİNE teyze yapıyodu herşeyi ama sen emeklemeye başladıktan sonra haftada 2 günde ben yapmaya başladım.) sen kapı aralarını yalıyosun düşün orayı bile bulduğuna göre.



Sen sürekli "enne" diyosun bebeğim. Sürekli ama sürekli evde fena kıskançlık havası esiyo haberin olsun:)) Hatta "enne gel" dedin. İkisini ayrı ayrı söylüyodun ama böyle ilk kez söyledin..



Bu arada sıralamayada başladın, kendi başına yürümek istiyosun ama şu anki fiziki durumun ve dengesiz tavırların buna kesinlikle müsaade etmiyor:))



Pazar sabahı erkenden babanneye kahvaltıya gittik, deden, anannen, teyzen de geldi. Deden ordaydı ya seni kimse alamadı, amcanla biraz oynadın ama dede seni hiçkimseye bırakmadı. Bi ara babanla sızdın ama çok tatlıydınız.



Biz sana masa almak için ( Alev masaya beraber oturun dedi ya, bizim BAR şeklinde olan masamız hemen yerini normal bir masaya bırakmalıydı tabi) amcanla beraber İKEA ya gittik, tabi sana çatal-bıçak, bardakta almayı unutmadık. Sen biz gittiğimizde, hiç zorlanmamışsın bay-bay bildiğin için, gittiğimizi anlamıştın. Dedenle sürekli oyun oynadınız, ben telefonla olan biteni canlı-canlı öğrendim. Yemeğini yemişsin, dedeyle tüm evi emekleyerek keşfetmişsiniz. Tam 3 saat geçmiştiki sen "enne -enne" demeye başlamışsın bile. Deden hemen ANNESİNİ ÇAĞIRIN demiş, biz zaten yoldaydık. Bende seni çok özlemiştim bu arada.



Bizi görünceki suratını ömrüm boyunca unutamam bebeğim. Allah tüm bebekleri annesine, babasına bağışlasın..Kimseyi ayırmasın inşallah.



Eve geldiğimizde babanla başladınız, masayı yapmaya. Hakkaten erkek çocuğu başka oluyormuş, baban daha kutuları yeni açmaya başlamıştıki hemen bittin yanında. Merakla izledin önce, sonra resmen ona yardım ettin.



Bugün o kadar çok yorulmuş olacaksın ki banyondan sonra hemen uyudun bebeğim...




***** Bu sabah ilk defa yeni masamızda hepberaber kahvaltı yaptık, sen biraz şaşırdın kahvaltında ilk defa birileri sana eşlik etti de. Ama çok keyif aldık. bu aile olmayı biz çok sevdik bebeğim...


Hiç yorum yok: