Canımmmm Ailemmmm

Canımmmm Ailemmmm
Hayatımın Aşkı..

26 Mart 2013 Salı

Cuma Günü DEDE günü...

Bebeğim, canım oğlum, canımdan çok sevdiğim, canımın tamamı... Sen hayatımızın herşeyi, yaşam kaynağımızsın.. Ama babanla benimde haftada bir kerede olsa başbaşa çıkmaya, eğlenmeye, deşarj olmaya hakkımız var dimi ama?

Yaklaşık 1,5 ay önce başladık senin CUMA gününü DEDE günü yapmaya.. Cuma günü akşam 7 gibi seni bırakıyorum dedenle, anannene, gece de ben yanına gelip yatıyorum.. Bizde bu süre zarfında babanla vakit geçiriyoruz. Sende çok mutlu oluyosun bazen OFFF ANNE diyosun ama gidince hemen adapte oluyosun, hem dedenle oynuyosun, gogo istediğin oyunu açıyor sana, gogoyla yada dedenle sarılarak uyuyosun, anannen en sevdiğin yemekleri yapıyor, lala o çok sevdiğin KİNDERİ mutlaka alıyor , herkes peşinde yani ufaklık:))

Bu durumdan gerçi en çok deden mutlu oluyormuş, neden çünkü seninle uyuyormuş:))

Eeee tabi bizde babanla eskiden sevgililiğimizde oldu gibi geziyoruz, hatta dönüşte beni dedenlere bırakıyor ya hakkatende sevgililik yaşıyoruz...

Bu arada neden CUMA biliyo musun?? Cumartesi yapmadık, çünkü PAZAR günleri bizim için ailecek geçirdiğimiz en güzel gün, ee biz gece dedenlerde kalsaydık,pazar günkü neşeli kahvaltılarımızı, oyunlarımızı yapamazdık. Ayrıca zaten her cumartesi ananneye kahvaltıya gidiyoruz ya o yüzden seni en etkilemeyecek gün olarak CUMAYI seçtik:))

Hiç yorum yok: