Canımmmm Ailemmmm

Canımmmm Ailemmmm
Hayatımın Aşkı..

2 Mayıs 2012 Çarşamba

Yeni Kelimeler

Eeee tatildi falan derken burayı acayip ihmal etmiştim neyse vakit kaybetmeden herşeyi yazmak istiyorum...

Kelime haznen oldukça fazlalaşıyo ufaklık, ARCUUU dedin İzmir'de hemde gittiğimizin ilk günü, nasıl sevindi anlatamam sana Arzu Teyze. Unutmadın gelincede ne zaman telden arasa hemen ARCUUU diyosun.

Arcuuu'dan hemen sonra HAV HAV demeye başladın. Ama sadece köpeklere değil, kapımızın önündeki tüm hayvanlara.:)) Kedi, kuş...

İzmirde CESUUU demeyede başladın. CESUR aslında demek istediğin. Arzu'nun köpeklerinden birinin adı. Aslında iki köpeği var ama biz sürekli CESUR (KANGAL) dediğimiz için sende hep onu söyledin. Hatta döndüğümüzden bu yana zaman zaman pencerenin önünden köpeklere CESUUUU diyosun.

ONÜÜÜ demeye başladın ONUR AMCANA. O da çok şaşırmış ilk duyduğunda, baban ONURR diye sesleniyoya hep ondan kapmışsın tabi hemen.

Kaka yaptıktan sonra AAA DEMİR NE YAPMIŞ diyorum hemen KAKA diyosun. eee tabi bazen çişlede karıştırdığın olmuyo değil hani. Ama en kısa zamanda ikisinide söyleyeceksin eminim bundan.

Ağzını yerim bebeğim seni, ne duysan hemen tekrar ediyosun. Bayılıyorum o zaman sana, hele bide bu kadar güzel telaffuz edilirmi yaa:))

Hiç yorum yok: