Canımmmm Ailemmmm

Canımmmm Ailemmmm
Hayatımın Aşkı..

31 Mayıs 2012 Perşembe

Okul Keyfi:)))

Babannenin okuluna götürdüm bugün seni, tam 2 saat resmen çılgınlar gibi oynadın, eğlendin. Köyü gezdin. Çocuklarla olmak sana ayrı bir keyif veriyor, tam bir insan aşığısın ufaklık. Herkesi seviyosun, herkes beni sevsin istiyosun. Tam bir top delisi oldun, okulda ne kadar çocuk top oynuyosa, herkesin topunu alıyosun. Hele bide badminton oynadınki, raketleri kimseye vermedin:))
Kaz, tavuk, horoz, inek valla ne ararsan vardı, sen hepsinin peşinden koşturdunda durdun. Ama o kadar yorulmuştunki resmen yürürken uyuyodun:))

Beni sakın burdan alıyım deme ANNE!!!!

Allahım araba kullanıyoda, bide bana sert yapıyo yaaa :)

GOOOLLLLLLL

Baba öğretti sana, akşamları geldikten sonra evde tek kale maç yapıyosunuz. o gol attıktaan sonra GOOLLLL dedi hemen kaptın tabi artık ne zaman topa vursan arkasından hemen GOL GOL GOL diyosun. Ağzını yerim bebeğim senin, SENİ SEVİYORUM. Küçük adam oldun iyice..

21 Mayıs 2012 Pazartesi

Adım Adım 16. Ay

Temamız:Mutfagımı Keşfediyorum

Bu seti resmen geçiyorum, biz mutfağın zaten her köşesini avcumuzun içi gibi bilir, hergün 15 kere itinayla dağıtırız:))

Küçük Adamlar

Kötü Gün Dostu DEMİR:))

Geçen hafta, Efe ve Rüzgar'la buluştuk. Rüzgar parkta oynarken kafasını yere vurdu. Aslında bişey olmadı ama çok korktuğu için çookk ağladı. Sen Rüzgar ağlarken tüm arabalarını ona uzatıp verdin, dahasında oturduğumuz süre boyunca senden ne isterse hiç gık demeden verdin. Hatta elindekilere bile saldırdı ama sen gene verdin. Bi ara eğilip öpmek bile istedin. Seninle gurur duydum aşkım, arkadaşının zıkıntılı gününde kendince destek oldun. Hatta 2 Başak teyzende hayret etti. Demir kötü gün dostu dediler:))

BALIKLARA dokunamazsın ufaklık:))

19 Mayıs'ta NATA VEGA'daki çoookkkk büyük akvaryuma gittik bebeğim. Baban sana balıkları tek tek gösterdi sen herbirine dokunmak için çıldırdın. Ananne, babanne vardı, harika bir geziydi. Teşekkürler babası:))

OKKO'dan seçmeler

PEPEEEEE

19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI


ÇOOKKKKK önemli bayramlardan bir tanesi ufaklık, gerçi sen büyüdüğünde hala kutlanıyor olur mu bilmiyorum ama :(((
Babannenin okulundaki törene götürdük seni, aman allahım delirdin ya ne kadar sevindin, ne kadar oynadın, en önemlisi ne kadar MUTLU oldun anlatamam. Gözünden uyku akıyodu ama sen hiç oralı olmadın, tek istediğin o çocukların arasında çılgınlar gibi oynamaktı.
Tören çok coşkuluydu, töreni babannen hazırlamıştı, açılış konuşmasını o yaptı, sonra sırasıyla tüm öğrenciler gösterilerini yaptılar. Sen ençok MUSTAFA KEMAL'İN KAĞNISI ile KIZLARIN STEP GÖSTERİSİNE BAYILDIN:))

Bak ufaklık, ben, baban ve ailemiz yaşadığı sürece sen tamamen ATATÜRK zihniyetiyle büyütüleceksin. Koşullar ne olursa olsun biz bunun için her türlü mücadeleyi vereceğiz. İnanıyorum ki sende büyüdüğünde ATATÜRK'ün yolundan ilerleyeceksin...

15 Mayıs 2012 Salı

Zeytin Gözlüm..

Şimdi biraz önce baba sana banyo yaptırıyodu bende havlularla içeri girdim. " anneciğim banyo bitti kalk ayağa" dedim. Baktım hemen kalkıp o koskoca zeytin gözlerinle bana bakıyosun.
Duygulandım hemde çok, ne ara büyüyosun ya artık her dediğimizi hemde her dediğimizi anlıyosun valla. Akıllı oğlum, zeytin gözlü oğlum seni çok ama çok seviyorum.

Başladık Bakalım !!!

   Tuvalet eğitimine başladık sayılır ufaklık, yoookkk öyle kolay bir iş değil. Önce kakanı tanıtıyorum sana. Her kaka yaptıktan sonra "Demir ne yapmış" diyorum sende "KAKA" diyosun. "Aferin oğluma, ne güzel kakalar yapmış diyorum. Sonrada bezini veriyorum eline BANYODAKİ ÇÖP KUTUSUNA atıyosun.
  Tuvaletten baba çıkıncada " aa babası kaka yapmış aferin babasına " diyorum. Böylelikle tuvalet eğitiminin ilk adımı olan kaka tanıtımını başarmış bulunuyoruz hayatım.
  Zaten 2 yaşına gelmeden de ( sen çok önde bi atak göstermezsen) öyle lazımlık falan alıpta, seni bıktırmayı düşünmüyorum. Bu arada çömelerek yapıyosun kakanı ama ayaktada yapıyosun. Utanma daha başlamadı.
  Eee acelemiz yok yavaş yavaş....

14 Mayıs 2012 Pazartesi

ANNELER GÜNÜ (2012)

     " Bütün anneler güzeldir, ama en güzeli, en harikası, en şefkatlisi BENİM ANNEM. Seni çok seviyorum annecim, ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN"

   Bu sözlerle güne başlamanın mutluluğunu anlatabilsem keşke ama İMKANSIZ. Hayatıma girdiğin andan itibaren, yüreğim büyüdü bebeğim. İyiki senin gibi bir evlata sahibim. Seni çok ama çok seviyorum. Allah'ım ömrüne ömür katsın inşallah, hep beraber sevgiyle, mutlukla yaşayalım..

   Canım kocam, ne kadar da özendi anneler gününe. Sadece pazar değil, tüm haftasonunu anneler günü yaptı bana. Cumartesi, seninle beraber hediyelerini almaya gittiler, bende CANIM ANNEMLE ve onun arkadaşlarıyla şöyle kız kıza bir gün geçirdim. Nasıl da rahatladım, kafamı boşalttım, yenilendim dahada MUTLU eve geldim.  Ertesi sabah öpücüklerle uyandırıldım, bi tarafımda canım oğlum, bi tarafımda canım kocam. Tam bir yatak sefası yaptık beraber.

   Sonra bebeğim verdi hediyesini, o çokkkkk istediğim SERAMİK TENCERE SETİNİ ALMIŞ bana. Onlara güzel güzel yemekler yapayım diye. Babasıda ayrıca almış tabi, en sevdiğim ayakalabıları.... Ona güzel güzel görüneyim diye.

  Kocacım, herkesi düşünmüş bide. Annemi, kayınvalidemi, teyzemide aldık. Gölbaşı KÖŞK RESTURANT'a gittik. Hayran kaldık hepimiz, GÖL manzaralı, temiz havalı, hem içerisi var, hem dışarısı. İkisininde ayrı ayrı keyfini çıkardık.

   Teşekkürler evimin erkekleri bana bu güzel günü yaşattığınız için....
   Size sahip olduğum için çok ama çok şanslıyım ve bunun için hergün şükrediyorumm...
   Sizi ÇOK SEVİYORUM.

( tlfnum şarjı olmadığı için hiç foto yok:((()


Çamlıdere Dağ Evi Sezonunu Açtıkkkk:))

Sen doğduktan sonra, hava eğer düzgünse hemen kendimizi dağ evine atıyoruz ufaklık. Geçen sene çok küçüktün ( sanki şimdi çok büyükmüşsün gibi) öyle hep elimizin altındaydın, ama bu gittiğimizde aman tanrım her yerdeydin, hiç durmadın. Neyse sezonu açtık yatağımızı, kıyafetlerimizi, oyuncaklarımızı taşıdık yerleştirdik....