Canımmmm Ailemmmm

Canımmmm Ailemmmm
Hayatımın Aşkı..

20 Ekim 2011 Perşembe

DİŞ BUĞDAYI PARTİSİ















































































































































































































































































































7.ay kontrolünde Alev dişini gördükten hemen sonra (ertesi gün) hazırlanmaya başladım DİŞ BUĞDAYI PARTİNE. Çok özel olsun istedim açıkçası. Hem bizim için, hemde gelen konuklar için. Tam bir araştırmaya girdim ufaklık. Öncelikle evimiz çok ufak olduğu için deden ve ananenne sordum onlarda yapabilir miyiz diye tabiki seve seve kabul ettiler hatta işlerine bile geldi cumartesi pazar seni bol bol sevdiler. Diş partisinde neler yapılır, gelenlere ne ikram edilir falan diye öncelikle onlarla uğraştım.
İlk önce diş kurabiyelerini sipariş ettim İSTANBUL'DAN. İnternet buldum Gülşah Hanımı (http://www.kurabiyekeyfi.com/ ) hem yaptıkları acayip güzel görünüyorlar, hemde daha önce yaptıranların yorumlarına dayanarak burayı seçtim.Ankara'da da yapan yerler var ama maalesef ufaklık tam 2 katı fiyat istediler. Gülşah hanım kargoyla hemde kurabiyelere hiç zarar gelmeden gönderdi. Daha sonra pastanı seçtim LİVA'dan diş şeklinde. Sonra davetli listesini aradım, hepsi seve seve bu günü bizimle paylaşacaklarını söylediler.
16.Ekim. Pazar günü dedenlerin evi tam bir şenlik şeklindeydi. Baban sabahtan evin heryerini süsledi, cumartesi zaten babannen, anannen ve teyzen tüm ikramlıkları hazırladı. Tüm konuklarımız eksiksiz geldi, ne kadar çok seviliyosun ufaklık. Harika bir partyidi canım benim. Biraz sancılı bir diş çıkartma arifesinden sonra bu parti sana çok ii geldi.
Kuzenlerinle ( Asya, Aslı ve Başar) nasıl oynadın anlatamam, tüm davetliler çok şaşırdı senin bağırmalarına, çok ama çok mutluydun. Kızlara sarılmalar, Başar'a beni al demeler, sonra top oynamacalar falan acayip güzeldi ufaklık.
Uzun zamandır babanın ve benim tüm akrabalarımız bir araya gelmemişti. Bu parti vesilesiyle hepsi de gelmişti. Sen teker teker hepsinin kucağındaydın, seni baya büyümüş buldular.
Gelenlerin hepsi sana çok ama çok güzel hediyeler getirdi, hepsine burdan bir kez daha teşekkür ederiz.
Senin tek arkadaşın ATEŞ'te geldi partine. İkiniz çok ama çok tatlı görünüyodunuz. İnşallah o da en kısa zamanda çıkarırda bizde onunkine gideriz :))
Harika bi gündü ufaklık acayip fotoğraflar çektik, hepsini senin fotoğraf arşivine ekledim bile ama en güzellerini buraya sakladım.
En güzel günün böyle geçsin bitanem. Hep böyle dolu dolu olsun etrafın, hep böyle sevilen ol. Akıllı bebeğim benim..








































1 yorum:

Pınar Baytar dedi ki...

diş partisi olan minik yaparel demir :)
bence sen çok şanslı bir bebeksin çünkü
mükemmel bir anne babaya sahipsin...onlar farkında değildi belki gözlemledim ben :) senin için herşeyin en iyisini şimdiden düşünmeye başlamışlar bile :) büyük insan gibi yatman kalkman banyon yemeğin oyun saatin hepsi belli artık tek bir harketinle senin ne istediğini anlayabiliyolar :)çok tatlısın sana miyavv dedikçe gülümsemeni ve çığlık atmanı çok seviyorum :)tabiki senide seviyorum... :)