Canımmmm Ailemmmm

Canımmmm Ailemmmm
Hayatımın Aşkı..

6 Mart 2012 Salı

Adım Adım 13. ay

Setimiz aslında tamda doğum gününde geldi bebeğim. Ama ev kalabalıktı, senle ilgilenen çoktu sen pek ilgilenmedin şimdi daha yeni yüzüne bakıyoruz. Bu ayki setimizin teması SEVGİLİ AİLEM. Bu ay ailedeki bireyleri tamamen bilinçli tanıyacakmışsın. Sen bu konuda son derece şanslısın ufaklık, çünkü doğduğundan bu yana ANANNE, DEDE, DAYI, TEYZE, BABANNE ve AMCA sürekli yanındaydı. Onları BİLİNÇLİ olarak zaten tanıyodun. Hatta benim gözlemime göre de aslında 1 kere oynayıp sana sevgisini sonsuz şekilde hissettiren insanlarıda ASLA unutmyosun. Mesela, Sedat Deden, Ayşe Babanne, Pınar Abla, Nil...

Mavi rengi öğrenicez...

Güle Güle öğrenmen gerekiyomuş ama ufaklık, ben sen doğduğundan bu yana babanı her sabah işe beraber yollarken BYE BYE yaptığımız için sen zaten bu aktiviteyi biliyosun hatta tam yerinde ve zamanında da yapabiliyosun.

Oyuncakları çekerek götürmeyi öğreneceksin. Açıkçası böyle çekmeli 1 tane oyuncağın var şimdilik hırpalıyosun yada elinde taşıyosun henüz çekerek götürmedin bakalım ne yapacağız?

Sesleri tanıman gerekiyor bebeğim. Ama sen evdeki tüm elektronik eşyaların sesini zaten tanıyosun ALEV çok önce söylemişti. BELNDIR, ELEKTRİK SÜPÜRGESİ, önceleri çok korkuyodun ama artık sen bile seslerini çıkarıyosun :))

Anne baba ne giyer ? Öğrenmen lazım, bakalım eğlenceli olacak.

Eve gelen konuklarından bu aralar utanabilirmişsin!!!! sen hiç yapmadın bakalım hakkaten bu ay olabilir mi? Gerçi utansan bile sana utanmaman gerektiğini anlatacakmışız :))

Makaralar ve yapboz vardı bu ayki aktivite oyuncakların. HADI BAKALIM UFAKLIK IKIMIZEDE KOLAY GELSİN:))

Hiç yorum yok: