Canımmmm Ailemmmm

Canımmmm Ailemmmm
Hayatımın Aşkı..

30 Mart 2012 Cuma

Buraya Kadarmış Yendik Bitti...

Bugün Bülent Şekerel'de ( Alerji doktorun) süt testimiz vardı. Bir önceki muayenede, sakın siz birebir evde süt denemeyin, ben kendim deneyeceğim demişti. Normalde geçen hafta olacaktı ama malum hastalık yaşadın bugüne kaldı.

Saat 1.5 ta gittik doktora, önce 2 damla kadar sütü dudağına sürdü. 15dk bekledik tepkiye baktık. Sana ilk yogurdu verdiğimde, hemen dudakların kıpkırmızı olmuştu o geldi hemen aklıma. Test şu şekilde devam etti,
1 damla 15 dk bekle
2 damla 15 dk bekle
3 damla 15 dk bekle
5 damla 15dk bekle
15 damla 15dk bekle
30 damla 15dk bekle ( yarım tatlı kaşığı)
1.5 tatlı kaşığı 15dk bekle
5 tatlı kaşığı 30dk bekle

Veeee vücutta tepki yok. Doktorunun söylediğine göre, alerji bitmiştir. Hiç korkmayın, yarın istediğiniz ölçüde süt verebilirsiniz dedi. Gözüm doldu, bebeğim nihayet bitti nihayet.
Ama temkinli olmakta fayda var, öncelikle yarın peynir vermekle başlayacağım. Alev de dedi ki zaten, sütü suya karıştırıp ver.

İnşallah İnşallah bundan sonraki günlerde de bir sıkıntımız olmazda rahat rahat istediğimiz yeriz. Sana bişey söyliyim bi de acayip sevdin sütü, hemde soğuk ve şekersiz halini.

Anneciğim, en çok neye sevindim biliyo musun? Kahvaltımız şenlenecek, sana hergün harika ve değişik şeyler yapabileceğim. Yarın peynirli, maydanozlu, dereotlu omletle başlıyoruz bile...

Hiç yorum yok: